• Deel dit bericht:

11
mei

Bewoners genieten van speciale thuiswerkplek!

Type project: Verduurzaming | Opdrachtgever: Syntrus Achmea

Door: Werkfun

Al ruim een jaar lang werken we met coronamaatregelen aan de verduurzaming van de complexen van Syntrus Achmea. Corona heeft bij ons het denken in creatieve oplossingen verder gestimuleerd. Niet alleen om zelf door te kunnen werken, maar met name ook om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken.

Op ons project in Nijmegen kwam al snel naar voren dat veel bewoners thuiswerken. Daarom hebben wij twee thuiswerkplekken ingericht. Zo konden bewoners in alle rust, zonder overlast door blijven werken.

De bewoners waren erg blij met dit aanbod. ‘’Toen ik hoorde dat er geruime tijd verbouwingen zouden plaats vinden aan ons huis raakte ik lichtelijk in paniek. Ik was dan ook blij verrast en dankbaar dat bewonersconsulent Dennis Sellies mij een kantoorruimte aanbood, gedurende de tijd dat er overlast zou zijn. Nogmaals mijn dank hiervoor. Ik waardeer het zeer dat er zo is meegedacht!’’

Bewoners genieten van speciale thuiswerkplek!
  • Deel dit bericht: