• Deel dit bericht:

08
sep

Een bewoner in het zonnetje

Door: Eva Sietsma

In ons werk hebben we te maken met veel verschillende bewoners. Op ieder project zijn er bewoners die er bovenuit springen en die wij niet snel meer vergeten. Zo ook op ons renovatieproject in Epe.

Op dit project is Rita één van deze bewoners. Begin dit jaar hebben we bij haar werkzaamheden mogen uitvoeren. Het hele project wist zij ons keer op keer te verrassen met koeken, appeltaart en andere lekkere dingen. Ondanks dat de werkzaamheden bij haar gereed zijn, komen we Rita nog dagelijks tegen in de wijk en blijft ze ons in de watten leggen.

Inmiddels zijn de verduurzamingswerkzaamheden in de wijk afgerond. Om dit te vieren en de bewoners te bedanken heeft iedereen van ons een presentje ontvangen. Maar niet alleen de bewoners werden op deze dag verrast, ook Rita wist onze medewerkers weer te verrassen. “Onze” Rita had namelijk als afscheid voor alle medewerkers op de bouw in Epe een tasje met wat lekkers gemaakt. 

Wij vonden het daarom hoog tijd om iets terug te doen voor Rita. Want Rita heeft ons de afgelopen maanden goed verzorgd. Daarom hebben wij haar verrast met een prachtige bos bloemen en een mooie fotolijst zodat ze ons niet helemaal hoeft te missen als wij weg zijn.

  • Deel dit bericht: