• Deel dit bericht:

14
dec

Groeien onze medewerkers, dan groeit onze organisatie

Door: Werkfun

We ondersteunen onze medewerkers om te groeien in persoonlijke en professionele ontwikkeling.  Lees hieronder het verhaal van Rianne, zij groeide door naar de functie projectleider ????

“Twee jaar geleden ben ik bij Hemink Milieutechniek begonnen ter ondersteuning van de projectleider. Een ontzettend leuke job, maar na een tijdje kwam ik erachter dat ik toe was aan een volgende stap. Op datzelfde moment viel één van de projectleiders uit. Voor mij DE kans om deze rol op me te nemen. In goed overleg heb ik deze uitdaging dan ook met beide handen aangegrepen. Al snel kwam ik erachter dat deze functie goed bij mij past. Inmiddels ben ik als projectleider aan het werk voor zowel Hemink, als Hemink Milieutechniek. De komende jaren wil ik me verder blijven ontwikkelen in deze functie. Ik ben blij dat Hemink mij deze kans heeft gegeven en ik hierdoor iedere dag met veel plezier naar mijn werk ga”.

Groeien onze medewerkers, dan groeit onze organisatie
  • Deel dit bericht: