• Deel dit bericht:

24
jun

Groeimogelijkheden bij Hemink

Door: Monique Hoeve

Twee jaar geleden tijdens mijn sollicitatiegesprek voor de functie KAM-coördinator stelde ik de vraag of er binnen Hemink genoeg groei- en ontwikkelmogelijkheden zijn. Hier werd volmondig ja op geantwoord.

“Eerst zien, dan geloven”, dacht ik bij mezelf.

Eind december 2019 zag ik de opleiding Veiligheidskundige voorbij komen. Een goede theoretisch ondersteuning voor mijn functie!

Met een lijstje met argumenten waarom ik deze opleiding moest volgen stapte ik het kantoor van onze directeur Jan binnen. Hij zei alleen de volgende woorden: “As ie déénkt det ie det muj doen, dan muj ie det doen”.
Binnen een half uur had ik me daarna ingeschreven voor de opleiding.

Dit is kenmerkend voor het beleid van Hemink. Persoonlijke ontwikkeling en groei worden enorm gestimuleerd. Hierdoor wordt de kennis van de medewerkers en, inherent van het bedrijf, alsmaar groter en deskundiger.

Inmiddels heb ik ook de training Preventiemedewerker mogen volgen en ben nu bezig met de derde module van de opleiding Veiligheidskundige.

Ik ben blij dat deze opleidingen door mijn werkgever worden ondersteund!

Groeimogelijkheden bij Hemink
  • Deel dit bericht: