• Deel dit bericht:

11
jul

In de file voor onze Take Away BBQ!

Door: Monique Hoeve

Onze vakantie BBQ verliep dit jaar net wat anders, dan andere jaren. Wij hebben namelijk een heuse Take Away BBQ georganiseerd. Het was een groot succes. Zelfs zo groot dat het zorgde voor een file aan Hemink bussen. En dit was uiteraard geen vervelende file, maar een hele gezellige file. Wat een geweldige, geslaagde middag was het!! 

Traditiegetrouw organiseren wij jaarlijks vlak voor de bouwvak, een gezellige en gemoedelijke BBQ voor alle medewerkers. Vanwege de Corona-crisis hebben we besloten om het dit jaar anders te doen. Wij hebben een heuse Take Away BBQ georganiseerd.

Op vrijdag 10 juli werden aan het eind van de middag alle medewerkers met hun bedrijfsbus / auto verwacht bij het pand aan de Handelsweg te Holten. Dit zorgde voor een file aan Hemink bussen. Deze file was zelfs op flitsmeister te zien.

Onder begeleiding van de verkeersregelaars werden alle medewerkers door de Take Away Drive begeleid. Onderweg is iedereen voorzien van drinken, ijsjes en een vlees- en vispakket. Dit pakket is persoonlijk uitgereikt door de directie. Als afsluiter ontving iedereen nog een leuke gadget. Dit alles werd omlijst met muziek, vlaggen, spandoeken en veel gezelligheid.

Het was een geslaagde Take Away BBQ en een goed alternatief om met elkaar, op afstand, het jaar af te sluiten.

Nu nog een weekje knallen met z’n allen en dan op naar een welverdiende vakantie!

  • Deel dit bericht: