• Deel dit bericht:

02
jun

RGS kent vele voordelen voor bewoners

Door: Bart Steenbergen

Het RGS-traject in samenwerking met SallandWonen en de vaste partners voor het gevelonderhoud kent vele voordelen. Naast rust en zekerheid voor SallandWonen en continuïteit voor de uitvoerende partners, zijn er ook voordelen voor de bewoners.

Doordat voor de komende 25 jaar bekend is welke complexen per onderhoudspartner uitgevoerd gaan worden, kunnen vaste uitvoeringsteams ingezet worden, die het gezicht worden voor de bewoner. Dit resulteert in een betere communicatie en daarmee ook een hogere bewonerstevredenheid.

Wij houden rekening met het aantal onderhoudsmomenten en de doorlooptijd van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen andere onderhouds- en/of renovatiewerkzaamheden, die door andere partijen uitgevoerd worden, geclusterd worden om de overlast voor de bewoner zoveel mogelijk te minimaliseren.

Door binnen de scenario’s rekening te houden met de onderhoudskosten in de toekomst, en waar nodig kwaliteitsverbeteringen aan te brengen, helpen we SallandWonen om ook in de toekomst betaalbare, duurzame en kwalitatief goede woningen te kunnen verhuren.

Een mooi traject waar we met z’n allen trots op zijn!

RGS kent vele voordelen voor bewoners
  • Deel dit bericht: