• Deel dit bericht:

30
sep

Slimmer samenwerken in vastgoed!

Door: Werkfun

We kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst in het kader van de duurzame samenwerking in vastgoed van Wooncorporatie De Goede Woning en haar onderhoudspartners! Hieraan hebben betrokkenen binnen De Goede Woning, SmartR en de partners Hemink Groep, Talen Vastgoedonderhoud en Wolters Vastgoedonderhoud/Nijhuis Bouw B.V. deelgenomen.

Onze duurzame samenwerking bevindt zich in het proefjaar, welke in het teken staat van elkaar (beter) leren kennen en het vastleggen van (project overstijgende) afspraken. De bijeenkomst startte met een informatieve en inspirerende presentatie, gegeven door SmartR en Marloes Vinken. We hebben stil gestaan bij de ingeslagen weg en de huidige stand van zaken in onze samenwerking.

Samenwerken betekent ook elkaar beter leren kennen. Dit principe is gevat in een rondrit per tandem langs een gedeelte van het bezit van De Goede Woning. De één aan het stuur, de ander volgend en samen bewaken van de balans op de tandem. Voor sommigen een aardige beproeving. Gedurende de route nam Peter van ’t Wout het woord om de bezochte complexen en de historie hiervan toe te lichten. Al met al een waardevolle, actieve en vermakelijke middag!

#Hemink #vastgoedonderhoud #samenwerken #partner

Slimmer samenwerken in vastgoed!
  • Deel dit bericht: