• Deel dit bericht:

04
apr

Te gast bij installatie Dr. Ir. Christian Struck

Door: Werkfun

Vanmiddag zijn we te gast geweest bij de installatie van Dr. Ir. Christian Struck als lector Sustainable Building Technology bij Hogeschool Saxion in Enschede. In het voorprogramma van zijn lectorale rede mocht onze manager Planvorming Verduurzaming, Rutger Vrielink, als gastspreker en lid van de paneldiscussie ingaan op de opgave van woningcorporaties: “het berekend en grootschalig verduurzamen van sociale huurwoningen”. Iets wat alleen kan door innovatie en (keten)samenwerking tussen markt, overheid, kennisinstellingen en woningcorporaties. Mede gastsprekers en panelleden Laure Itard, professor of Building Energy Epidemiology van de TU Delft, ging in op “De energietransitie als sociaal maatschappelijk veranderproces” en Carina Wiekens, Lector duurzaam gedrag aan de Hanzehogeschool Groningen, behandelde “Data voor efficiënte gebouwen”. Hans Hilbrands, directeur stichting Pioneering, fungeerde als deskundige moderator en leidde de interessante paneldiscussie met veel expertise aan tafel.

De lectorale rede van Dr. Ir. Christian Struck ging over ‘prestaties van toekomstbestendige gebouwen en installaties’. Een essentieel en relevant onderwerp in de energietransitie willen we de juiste dingen doen in verduurzaming.

Mooi dat onze Rutger een bijdrage mocht leveren en we willen Dr. Ir. Christian Struck, zijn familie, maar natuurlijk ook Saxion van harte feliciteren met de installatie. Keep up the good work in de energie- en verduurzamingstransitie!

Te gast bij installatie Dr. Ir. Christian Struck
  • Deel dit bericht: