• Deel dit bericht:

16
sep

Trots op groei afdeling Service en Onderhoud

Door: Frank Mentink

De afdeling Service en Onderhoud van Hemink heeft mooie ontwikkelingen doorgemaakt en blijft groeien.

Ervaringen zorgt voor groei
In de afgelopen jaren hebben wij vele ervaringen opgedaan in het service werk. Dit heeft niet alleen geresulteerd in een flinke toename van ons klantenbestand, maar ons team is ook uitgebreid. En daar zijn wij trots op!

Onze service
24/7 staan wij met ons team voor onze klanten klaar. Wij werken landelijk en hebben alle capaciteit in huis om veel voorkomende service verzoeken snel en vakkundig op te lossen. Inmiddels voeren wij ook mutatie werkzaamheden uit. Dit betreft werkzaamheden zoals het renoveren van badkamer, keuken en toilet.

Geen dag is hetzelfde
Ons klantenbestand is divers. Wij werken onder andere voor kinderdagverblijven, zorginstellingen, coöperaties, beheerders, aannemers en VvE’s. In ons werk komen wij op vele manieren in contact met klanten en bewoners. Hierdoor is geen dag hetzelfde en dat maakt ons werk leuk en uitdagend.

Toekomst
Vanzelfsprekend stopt onze groei hier niet. Met ons team, gaan wij met volle enthousiasme verder met onze ontwikkelingen. Zo zijn wij op dit moment onder andere bezig met het automatiseren van ons proces, om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

Daarnaast hebben wij als doel om iedere klant te koppelen aan een vaste service monteur. Dit geeft een grote meerwaarde. Zowel de opdrachtgever, als de bewoner heeft hierdoor een vast aanspreekpunt. Door deze manier van werken raakt de service monteur bekend met de woningen en complexen waardoor hij effectiever en sneller de gewenste service kan leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op het telefoonnummer 088 045 45 45.

Trots op groei afdeling Service en Onderhoud
  • Deel dit bericht: