• Deel dit bericht:

17
feb

Wij blijven fit dankzij ELMNTS Lifestyle Hub

Door: Linda Loof

Hemink is een fit, energiek, gezond bedrijf en dat hebben wij te danken aan onze mensen. De gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers staat voorop! Om fit te blijven en je energiek te voelen is sport en bewegen belangrijk. Sport is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, maar ook voor de mentale gezondheid. Door het sporten geeft je lichaam onder andere de “gelukshormonen” endorfine en serotonine af. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal goed in je vel zit. 

ELMENTS Lifestyle Hub / Personal Training Rijssen

Om sport en bewegen te stimuleren is Hemink de samenwerking aangegaan met ELMNTS Lifestyle Hub / Personal Training Rijssen. Onder begeleiding van personal trainer, Marco Stegeman, trainen wij wekelijks in hun gloednieuwe trainingscenter in Rijssen.

Hieronder leest u hoe de medewerkers van Hemink dit ervaren.   

Samen sporten is plezier maken

Tijdens de trainingen wordt er niet alleen hard gewerkt, maar hebben wij ook veel plezier met elkaar. Zo leren we elkaar ook buiten de werkvloer kennen en dat maakt het extra leuk! Na iedere training gaan we altijd met een voldaan en fit gevoel weer naar huis (en soms ook met de nodige pijntjes????).  

Arie: “Geweldig om met elkaar te doen. Je wordt er fysiek en mentaal fitter van en het bevordert de gezamenlijke werksfeer”.

Evelien: “Gesloopt, dat ben je, maar wat heerlijk om een uurtje op deze manier te trainen met Marco en met collega’s, vooral na een dag kantoorwerk. Met een voldaan gevoel weer naar huis. Heerlijke afwisseling dit”.

Tom: “De bootcamp is mijn uitlaatklep en ik ben hierna fysiek en mentaal weer in top conditie.”

Wout: ”Fucking zwaar, moderne slavernij????”

Patricia: “Heerlijk een uurtje knallen onder het genot van de oerkreten van mijn collega’s. Het is echt pittig en de spierpijn naderhand goed voelbaar, maar toch… love it!”

Sander: “Marco en Maarten zorgen ervoor dat je net even dat stapje extra doet, waardoor je conditie met sprongen vooruit gaat. Het sporten zorgt ervoor dat we fysiek en mentaal sterker worden”.

Ook tijdens Corona!

Voor ons was het natuurlijk wel even slikken toen er (vanwege Corona) niet meer in groepen gesport mocht worden. Gelukkig biedt ELMNTS nog steeds de mogelijkheid om ook tijdens Corona te blijven sporten. Weliswaar met twee personen tegelijk, maar met net zoveel enthousiasme worden we begeleid door Marco en blijven we fit.

Onze fanatieke “captain”, Arie Rutterkamp, heeft een schema opgesteld. Zo blijven de trainingen onderling mooi verdeeld en houdt iedereen de kans om te blijven sporten.   

Wij zijn ontzettend blij dat Hemink ons de mogelijkheid biedt om samen te sporten en bedanken Marco en ELMNTS voor de leuke, fanatieke trainingen.

Wij blijven fit dankzij ELMNTS Lifestyle Hub
  • Deel dit bericht: